Inbound marketing

Meer klanten met inbound marketing.

Inbound marketing werkt als een magneet en is dé marketing filosofie die in deze tijd zorgt voor meer klanten en daarmee meer omzet.

Wat is inbound marketing?

Inbound marketing heeft als doel het aantrekken van potentiële klanten via internet. Door de juiste content op het juiste moment aan te bieden aan die potentiële klanten zullen ze uiteindelijk zo geinspireerd raken door jouw product of dienst, dat ze deze graag betaald afnemen.

Hoe dan?

Schitterende theorie, bijna te mooi voor woorden, maar hoe dan? Door een slimme combinatie van contentmarketing, social media (advertising), Adwords, SEO en marketing automation. Gaan je oren al klapperen? Heel logisch.

Herkenbaar voor jouw organisatie?

  • Je hebt een marketingbudget en wil dit optimaal inzetten;
  • Eerdere pogingen stranden en resulteerden in weggegooid geld;
  • Je snapt dat inbound marketing werkt maar weet niet hoe je het kan toepassen.

Welkom bij Webmaten! Wij houden ons dagelijks bezig met SEO (search engine optimalization, ofwel zoekmachineoptimalisatie), Social Media (advertising), contentcreatie en Adwords. Het inzetten van inbound marketing is een belangrijk (zo niet onmisbaar) onderdeel van een goede website. Inbound marketing maakt van een bezoeker een klant. Neem contact op, dan kijken we mee naar de mogelijkheden die wij zien voor jouw organisatie en hoe wij jullie daarmee kunnen ontzorgen.

Heb je vragen?