Social media & advertising

Online branding via Social Media & advertising.

Social Media is niet meer weg te denken uit de online wereld. Dé manier om op een laagdrempelige manier in contact te komen met je doelgroep. Ook het adverteren op Social Media heeft een vlucht genomen: abri’s en andere offline advertenties zijn vaak erg duur en het effect is niet of nauwelijks te meten. Adverteren via Social Media daarentegen kan al vanaf een euro per dag én geeft nauwkeurig inzicht in het effect van je advertenties.

Promotie op de juiste plek

Weet jij precies wie je doelgroep is en hoe je ideale klant eruit ziet? Mooi! Dan is adverteren op Social Media voor jou nog makkelijker. De beschikbare data op de Social Media kanalen is gigantisch en dat maakt het voor jouw organisatie makkelijk om precies die mensen te bereiken die jij wil. Door het instellen van gerichte doelgroepen gaat jouw advertentie niet voorbij aan de juiste mensen. Sterker nog: jij bereikt wie jij wil bereiken.

Investeren op elk moment

Groot voordeel van Social Media Advertising is de realtime invloed die jij kan uitoefenen op je
advertenties. Door middel van A/B testing weet je snel wat wel en niet werkt en kan je per dag
bekijken of je je mediabudget wil verhogen of verlagen. Simpel en snel: er gaat dus geen budget verloren aan campagnes die nog weken moeten lopen.

Webmaten helpt je verder met Social Media Advertising

 Voor ons klinkt het logisch: voor jou misschien minder. Daarom bieden wij onze klanten hands on hulp met Social Media Advertising. Je advertentiebudget gaat dan nog beter werken voor je organisatie. Dat is wat Webmaten doet: jou helpen met je online visitekaartje om zo nog meer omzet te genereren.

Heb je vragen?